Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Νέο θρίλερ για τον Τσίπρα: Ποια κορυφαία στελέχη κινδυνεύει να χάσει από τα ψηφοδέλτια;

Διπλός πονοκέφαλος για τον Αλέξη Τσίπρα. Μετά το κύμα φυγής μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του
κόμματος κινδυνεύει να χάσει ακόμη δύο από τα κορυφαία στελέχη του. Τον Αλέξη Μητρόπουλο και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αλέξη Μητρόπουλου στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Ο κ. Μητρόπουλος ήταν μεταξύ των βουλευτών που είχαν ψηφίσει "παρών" στα μέτρα, ωστόσο το θέμα φαίνεται ότι είχε διευθετηθεί και θα τύχει της αντιμετώπισης που θα έχουν και οι άλλοι βουλευτές που τήρησαν την ίδια στάση, δηλ. με τη δέσμευση σε ένα νέο πρόγραμμα.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε to Mega, φαίνεται ότι τα τελευταία 24ωρα προστέθηκε και μια ακόμη παράμετρος που σχετίζεται με τη Δικαιοσύνη. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, αποτέλεσε αφορμή για να δεχθεί ο Αλέξης Τσίπρας εισηγήσεις να μην είναι υποψήφιος ο Αλέξης Μητρόπουλος.
Το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά, ωστόσο ο ίδιος ο κ. Μητρόπουλος εμφανίζεται βέβαιος, σε συνομιλητές, ότι το ζήτημα θα λυθεί και θα είναι τελικά υποψήφιος.

Την ίδια στιγμή, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος προέβη σε μία αινιγματική δήλωση, αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς αν θα συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε "Δεν έχω πάρει ακόμη τις αποφάσεις μου". Η δήλωση αυτή έρχεται μόλις τρεις ημέρες μετά τη διαβεβαίωση του Αλέξη Τσίπρα πως ο κ. Τσακαλώτος θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές.

Την ίδια στιγμή, μυστήριο παραμένει η στάση που θα κρατήσει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.


Πάτα και ΕΣΥ τώρα ενα
Για να "παίζεις" τις Ειδήσεις στα δάκτυλα!!!